Cart 0
coaching, træning & læring
 

Coaching

skaber

forandring

 

30 minutter kan ændre dit liv!

aditya-saxena-410663.jpg
Everyone needs a coach
— Bill Gates
FB_IMG_1513550086728-01.jpg

Hvad er coaching?

C O A C H I N G er ressourceorienteret og henvender sig primært til mennesker der i forvejen er velfungerende - den hjælper dig med at synliggøre og udfolde dit fulde potentiale. Du vil opdage og udvikle stærke psykologiske redskaber til at få det bedste frem i dig selv og dine relationer.

 

I D   C O A C H I N G står for identitets coaching; vi arbejder med selvfølelse og en dybere oplevelse af identitet, for at øge din livskvalitet samt personlige og spirituelle udvikling. ID er også en forkortelse for "INTEGRAL DYNAMISK coaching”; ved at kombinere de forskellige psykologiske tankegange, skaber vi en syntese af de mest kraftfulde redskaber og metoder.

 

Hvad er fordelene?

OPNÅ KLARHED: Bliv klar og fokuseret på dine mål og drømme som kan ændre din fremtid til mere end du nogensinde før har drømt om.

FORBERED DIG TIL FORANDRING: Lær at mestre dine følelser og find mod, styrke, passion og selvtillid til at møde livets udfordringer.

BLIV EN BEDRE LEDER: Opdag dine ressourcer og få selvtillid til at overkomme dine begrænsende overbevisninger og evner til at overtale, inspirere og skabe meningsfulde relationer med andre.

PRÆSTÉR TIL EKSAMEN: Find ud af hvad der er der holder dig tilbage fra at yde dit bedste, hvad der får din mave til at knuge sammen eller gå i sort. Med ny bevidsthed arbejder vi med mindfulness og specifikke eksamens- og præsentationsteknikker til at skabe resonans med dem du taler til og yde dit bedste i pressede situationer.

BLIV EN SUNDERE VERSION AF DIG SELV: Få mere energi og vitalitet gennem træning, meditation og målsætning. Få hjælp til at blive på stien mod resultater og leve det liv du ønsker. Uanset om du ønsker at tabe dig, blive stærkere eller mere smidig vil coaching hjælpe dig med at få bevidsthed i dine vaner og rydde op så du kan vågne op - til et sundere liv med nærvær og tilstedevær.

TÆND PASSIONEN I DIT PARFORHOLD: Fjern de overbevisninger der saboterer dine relationer og holder dig fra at skabe tætte bånd. Få ressourcer til at genfinde passionen og meningen i dit forhold.

Den bedste måde at forudsige fremtiden på, er ved at skabe den selv
— Ole Vadum Dahl

Find din retning

Noget om mål

Jeg kan hjælpe dig med at udvikle din kreativitet, opstille motiverende mål og gøre drømme til virkelighed. Gennem vores samtaler har du mulighed for at opdage uudnyttede potentialer og muligheder både i private og arbejdsmæssige sammenhænge. Vi finder klarhed og retning i dine problemstillinger, som kan virke uoverskuelige eller forvirrende nu. Sammen afklarer vi dine livsværdier, opstiller vigtige formål og laver overkommelige og inspirerende planer for dit eget liv.

 

anastasia-petrova-193818.jpg
Om du tror du kan, eller om du tror du ikke kan, i begge tilfælde har du ganske sikkert ret
— Henry Ford

Forstå din fortid

Noget om overbevisninger

Gennem dialog finder vi i en dybere indsigt og forståelse for dine tidligere valg og får anvendt selv de mest negative holdninger og overbevisninger som et direkte springbræt ind i dit dybeste potentiale. Vi arbejder med at synliggøre dine mentale blokeringer, der herved kan vendes til en dyb tro på dine egne evner

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt
— Pippi Langstrømpe

Bedre komunikation

Noget om Relationer og Networking

Du får konkrete virkemidler til at kommunikere dine ønsker, og behov tydeligt, og får øvelse i at lytte til andre, så du hører hvad de i virkeligheden mener.

IMG_2033.JPG
Was it someone else? Was it not you yourself?
— Ken Wilber

Bliv venner med dine dårlige sider

Noget om skygger

Bryd ud af uhensigtsmæssige roller og reaktioner i dit personlige og professionelle liv. Opdag nye sider af dig selv og hvilke ressourcer de hver især bringer. Når du lytter til din egen indre stemme har du en ekstra ven med på vejen.

Hvad siger andre?

Emil er en utrolig imødekommende og rar coach.
— Zara

Han er fantastisk god til at få en til at leve sig helt ind i de øvelser man laver, så man får det bedste ud af det.
— Mathilde

Han er god til at lytte og forstå, også selvom man har nogle lidt sjove måder at forklare tingene på.
— Zara

Emil stiller velovervejede spørgsmål og kan uddybe, så man forstår tingene ordentligt.
— Sune

Jeg har fået rigtig meget ud af mit coaching forløb; Nogle af tingene er helt sikkert troen på mig selv, troen på min drøm, og generelt en bedre og mere tilfreds følelse indeni.
— Kirsten

Emil er rigtig god til at få en til at føle sig godt tilpas, han er åben, har humor og er generelt bare dygtig til det han laver!
— Susan

DSC00926.ARW.jpg

Workshops

Her kan du følge med i kommende workshops og læse mere om hvad de indebærer. Jeg holder coachende workshops for unge mennesker i selvtillid, eksamensforberedelse og selvforsvar. Jeg holder derudover coachende workshops for par og grupper med omkring akroyoga, bevægelse og tillid i dine relationer.

alexis-brown-82988.jpg

EKSAMENSVINDER©

Vi oplever hvert år en lang række mennesker, der har en kæmpefrygt for at gå til eksamen. Denne frygt står tit i vejen for, at forløse deres reelle potentiale. Vi kender til ret vilde historier om denne frygt. Det helt grundlæggende for Boost EksamensVinder er, at du får redskaber der virker. Vi har set det igen og igen – det virker.

FB_IMG_1493474137166.jpg

Særpræget Selvtillid©

Hver dag er der børn der ikke kommer i skole af frygt for mobning. Det er mit mål at give eleverne en urokkelig selvtillid, så de kan overkomme mobbere uden vold. På baggrund af den ikke-voldelige natur af teknikkerne i Braziliansk Jiu Jitsu er det en af de få effektive modforanstaltninger mod mobning og overgreb.

85DF26645A.jpg

Kroppens Kontrol og Tillid

Skab tillid til hinanden gennem brug af krop, leg og akrobatiske bevægelser. Det handler om at stole på hinanden og være 100% til stede i øjeblikket

 

Tilfredshedsgaranti

Hos emilalexander.dk giver jeg fuld tilfredshedsgaranti på coaching. Måske har du ikke tidligere modtaget coaching eller deltaget i workshops og ved derfor ikke hvad jeg står for. Det er vigtigt for mig at du kan have tillid til mig og at du får en god oplevelse.

Derfor giver jeg dig muligheden for risikofrit at opleve 1 coaching session. Jeg er sikker på at denne mulighed gør det lettere for dig at tage beslutningen om et længere coaching forløb.

Sådan virker det: Betal og deltag i din første coaching session. Hvis du, indenfor 14 dage efterfølgende, beslutter at coachingen ikke er noget for dig (uanset grund), så giv mig besked, og jeg vil refundere din betaling – uden at stille spørgsmål. Du skal blot returnere de eventuelle materialer du har fået udleveret.

lesly-juarez-220845.jpg

Er du klar til forandring?