Om Emil

Min Historie

Jyden

Jeg er født i 1990 i Odder, lige uden for Århus. 

Entertaineren

Siden jeg var 16 år har jeg vidst at jeg en dag vil blive coach. Jeg opdagede at jeg kunne bruge mine ressourcer til at hjælpe andre og mig selv med at opbygge selvtillid, overkomme frygten for at tale med fremmede og bevidst ændre fremtoning så man virkede indbydende og spændende. Dengang var mit motto: "Fake it till you make it". Det virkede, men der manglede en vigtig brik: Autencitet.

eventyreren

Efter gymnasiet tog jeg på Service & Co guideskole, og det ændrede mit liv. Jeg udviklede mine evner til at formidle og lede, Jeg mødte mange af dem der er mine bedste venner i dag, og hvad jeg troede skulle være et sabbatår i udlandet endte med at blive starten på et eventyr der varede 3 år. Jeg prøvede kræfter med rejsebranchen på alle fronter - som skiguide i Østrig, charterguide i Tyrkiet, rundrejseleder i Thailand, supervisor på Sicilien & destinationschef tilbage i Østrig.

Den Livsrejsende

Livsrejser er navnet jeg fandt under min tid som guide. Jeg ville lave en virksomhed der lavede autentiske rejser for gæster der VIRKELIG ville opleve verden autentisk. Mit mål er stadig at opbygge livsrejser til at blive en højskole i udlandet med fokus på selvudvikling, eventyr og interkulturel forståelse. Indtil da er livsrejser betegnelsen for din indre rejse mod dit mest autentiske selv - en rejse jeg vil hjælpe med at synliggøre gennem coaching.

KøbenhavnERen

I København blev jeg introduceret til en verden af tøj og arbejdede i mange år som leder i forskellige butikker. Jeg udviklede min evne til at sælge samtidigt med at jeg blev udfordret som leder. Jeg blev bidt af CrossFit og Braziliansk Jiu-Jitsu som jeg stadig praktiserer og underviser i nu.

Businessmanden

Jeg var sikker på at jeg skulle lave mit eget firma, så jeg skulle selvfølgelig på business school, men efter et par år fandt jeg ud af at det er min PASSION der driver mig frem for regneark, og jeg skal ikke have en lang uddannelse med statistik og regneark for at gøre det jeg elsker - at FORMIDLE, UNDERVISE & COACHE.

Den Autentiske

Jeg begyndte på læreruddannelsen & ID Academy for at blive coach. Efter jeg blev certificeret startede jeg som selvstændig coach og arbejder idag med det jeg elsker aller mest: At gøre en forskel og hjælpe mennesker til et bedre og sundere liv. Jeg bliver forundret, nysgerrig og sprudlende glad hver gang jeg opdager en ny måde at bevæge mig på, en mere autentisk måde at udtrykke mig på og sidst men ikke mindst hver gang jeg lærer noget jeg ikke vidste.