Bliv inspireret

Hver måned inviterer ID ACADEMY til 2 timer fra kl. 18 – 20 med information og inspiration omkring ID’s Integrale Coachuddannelse, hvor du kan møde mig og blive inspireret til hvad coaching kan, om det er noget for dig og om du selv har mod på at tage uddannelsen.

ide_logo_coach_lounge_600px.jpg

Hver gang er der et tema, hvor vi taler ind i mulighederne for at øge bevidstheden omkring os selv og vores potentialer. Vi sætter fokus på et af vores værktøjer, som vi også demonstrerer anvendelsen af. Du vil gå derfra med en oplevelse af, hvordan ID coaching kan anvendes i praksis.

I løbet af de 2 timer vil du også få smagsprøver på, hvordan du som coach får blik for både fællesskabet, fagligheden og den personlige udvikling undervejs i uddannelsen.

Ligeledes får du mulighed for at stille spørgsmål til mig og andre færdiguddannede ID Coaches, som allerede har integreret coachingen på forskellig vis i deres virke.

Vi informerer om uddannelsens struktur, omfang og indhold, så du er godt klædt på til at vurdere om ID Integral Coach uddannelsen er dit næste skridt.

Emil Alexander Holm Thorsen