Giv det videre

rawpixel-com-250087.jpg

Jeg vil gerne hjælpe så mange mennesker som muligt, og jeg har selv prøvet at stå i en situation hvor jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre med mit liv, og ikke havde midlerne til at søge hjælp. Dengang fik jeg muligheden for gratis coaching, og oplevelsen transformerede mit liv. Jeg vil gerne give oplevelsen videre til andre i samme situation.

Ifølge Bill Gates har ALLE brug for en coach, men det er desværre ikke alle der har plads i økonomien til at få denne vejledning som kan være vejen til din succes.

For at give tilbage til fællesskabet og give alle muligheden for at skabe forandring i deres liv, har jeg lavet denne formular, så du kan ansøge om coaching "pro bono". Jeg håber, at jeg altid vil have muligheden for at give pro bono coaching til dem, der har brug for det, uanset hvor meget efterspørgsel der er på mine ydelser.

Udover at få min dosis af god karma, har jeg selvfølgelig altid brug for flere, der har en god oplevelse hos mig, som har lyst til at referere videre til andre. Det vil være en fordel for dig som ansøger, hvis du er villig til efterfølgende at fortælle om din oplevelse og give mig en anmeldelse. Dit udsagn i sig selv er værdifuldt for min synlighed og vil blive udgivet på min hjemmeside.

Del gerne eller udfyld formularen, hvis det lyder som noget for dig.

Emil Alexander Holm Thorsen