Cart 0
coaching, træning & læring

Om Mig

Emil Alexander

Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.
— Mahatma Gandhi
 

ID Certificeret Coach®, CrossFit Instruktør, Lærer, Fotograf & Elev ... Altid elev

 
Black Corner.jpg

Overblik

Emil på 10 sekunder

 
 
Emil Portræt.png

Jeg har været rejseleder, sælger, destinationschef og butikschef. Jeg har studeret International Business i Asien & Japansk Sprog på Copenhagen Business School. Nu studerer jeg til at blive underviserMetropol. Jeg er ID Certified Coach® fra ID Academy og uddannet CrossFit Instruktør fra CrossFit Copenhagen.

Min personlighedstype er debatør (ENTP-A) og jeg har en stærk kinestetisk lærings preference.

Dansk; født i Aarhus og boet mange forskellige steder i Jylland under min opvækst. Nu bor jeg i København.

Jeg er fascineret af brugbar psykologi og selv-udvikling, filosofi, nye synsvinkler og udforske andre kulturer og steder. Jeg elsker at være kreativ og dykke ned i god musik.

Jeg har en dyb passion for det menneskelige sind og krop, og jeg er nysgerrig efter at udforske menneskelig formåen.

Hvad laver jeg nu? Læs videre længere nede og lav din egen NU side.

 

 
 

Om Emil

Min Historie

Jyden

Jeg er født i 1990 i Odder, lige uden for Århus. 

Entertaineren

Siden jeg var 16 år har jeg vidst at jeg en dag vil blive coach. Jeg opdagede at jeg kunne bruge mine ressourcer til at hjælpe andre og mig selv med at opbygge selvtillid, overkomme frygten for at tale med fremmede og bevidst ændre fremtoning så man virkede indbydende og spændende. Dengang var mit motto: "Fake it till you make it". Det virkede, men der manglede en vigtig brik: Autencitet.

eventyreren

Efter gymnasiet tog jeg på Service & Co guideskole, og det ændrede mit liv. Jeg udviklede mine evner til at formidle og lede, Jeg mødte mange af dem der er mine bedste venner i dag, og hvad jeg troede skulle være et sabbatår i udlandet endte med at blive starten på et eventyr der varede 3 år. Jeg prøvede kræfter med rejsebranchen på alle fronter - som skiguide i Østrig, charterguide i Tyrkiet, rundrejseleder i Thailand, supervisor på Sicilien & destinationschef tilbage i Østrig.

Den Livsrejsende

Livsrejser er navnet jeg fandt under min tid som guide. Jeg ville lave en virksomhed der lavede autentiske rejser for gæster der VIRKELIG ville opleve verden autentisk. Mit mål er stadig at opbygge livsrejser til at blive en højskole i udlandet med fokus på selvudvikling, eventyr og interkulturel forståelse. Indtil da er livsrejser betegnelsen for din indre rejse mod dit mest autentiske selv - en rejse jeg vil hjælpe med at synliggøre gennem coaching.

KøbenhavnERen

I København blev jeg introduceret til en verden af tøj og arbejdede i mange år som leder i forskellige butikker. Jeg udviklede min evne til at sælge samtidigt med at jeg blev udfordret som leder. Jeg blev bidt af CrossFit og Braziliansk Jiu-Jitsu som jeg stadig praktiserer og underviser i nu.

Businessmanden

Jeg var sikker på at jeg skulle lave mit eget firma, så jeg skulle selvfølgelig på business school, men efter et par år fandt jeg ud af at det er min PASSION der driver mig frem for regneark, og jeg skal ikke have en lang uddannelse med statistik og regneark for at gøre det jeg elsker - at FORMIDLE, UNDERVISE & COACHE.

Den Autentiske

Jeg begyndte på læreruddannelsen & ID Academy for at blive coach. Efter jeg blev certificeret startede jeg som selvstændig coach og arbejder idag med det jeg elsker aller mest: At gøre en forskel og hjælpe mennesker til et bedre og sundere liv. Jeg bliver forundret, nysgerrig og sprudlende glad hver gang jeg opdager en ny måde at bevæge mig på, en mere autentisk måde at udtrykke mig på og sidst men ikke mindst hver gang jeg lærer noget jeg ikke vidste.

kimberly-farmer-287677.jpg

"NOW"

Hvad jeg laver NU!

 
 
 

inspireret af derek sivers

  • Jeg er i gang med mit fjerde semester på læreruddannelsen hvor jeg læser Engelsk, Idræt & Biologi. Jeg forbereder mig til mit femte semester i Japan.
  • Jeg blev certificeret ID Coach fra ID Academy den 27. august 2017 og jeg har åbne tider til klienter.
  • Jeg har startet et samarbejde med Bang Akademi, hvor jeg laver Boost Camps for unge mennesker & skole elever
  • Jeg underviser i CrossFit Copenhagen.
  • Jeg passer på min kæreste, der har været igennem et langt sygdomsforløb, men heldigvis er i bedring.
 
 
Emil er en utrolig imødekommende og rar coach.
— Zara, Coaching

Han er fantastisk god til at få en til at leve sig helt ind i de øvelser man laver, så man får det bedste ud af det.
— Mathilde, Coaching

Han er god til at lytte og forstå, også selvom man har nogle lidt sjove måder at forklare tingene på.
— Zara, Coaching

Emil stiller velovervejede spørgsmål og kan uddybe, så man forstår tingene ordentligt.
— Sune, Coaching

Jeg har fået rigtig meget ud af mit coaching forløb; Nogle af tingene er helt sikkert troen på mig selv, troen på min drøm, og generelt en bedre og mere tilfreds følelse indeni.
— Kirsten, Coaching

Emil er rigtig god til at få en til at føle sig godt tilpas, han er åben, har humor og er generelt bare dygtig til det han laver!
— Susan, Coaching

I have had the pleasure of having Emil as a coach at Crossfit Copenhagen. Emil is always smiling and welcoming when you arrive at class. He thoroughly explains and shows the exercises, and during the workout he is good at correcting and cheering. With all of this I have felt confident and pushed my limits further under the supervision of Emil. I can only give my warmest recommendation to coach Emil.
— Sine Rosenberg, Træning
 
rodion-kutsaev-132654.jpg