Cart 0
coaching, træning & læring

Træning

Jeg tror på at alle bevægelser du kan lave og lære med din krop, samt at dygtiggøre sig i en sportsgren supplerer dig i at blive en bedre "Bevæger" og gør dig stærkere i mange andre grene af bevægelse.

Naturlig og Funktionel Træning

Jeg har trænet crossfit siden 2011 og er uddannet fra CrossFit Copenhagens trænerkursus i 2016. Crossfit har et unikt træningsperspektiv, og bygger et fundament der kan bruges i alle sportsgrene. Høj intensitet og versatilitet er nøglebegreber. Intensitet kan brydes ned i  "vægt x distance / tid" så vi flytter så høj en vægt over så lang en afstand på så kortest tid som muligt. Jeg fokuserer altid på at opbygge en stærk base ved at træne god teknik og skadeforebyggelse før intensiteten øges.

CF014857 (1).jpg

Selvforsvar

Det tiltalende ved Brasiliansk Jiu Jitsu er hvordan den fokuserer på teknikker og selvforsvar til at kontrollere sin modstander. Der er ingen slag og spark, og du kan føle dig tryg i pressede situationer med viden om at du kan og må bruge dine færdigheder til at forsvare dig selv. 

Jeg underviser voksne i selvforsvar og "rough housing" som bringer de naturlige instinkter op til overfladen i et sikkert miljø.

Derudover tilbyder jeg kurser til skoler, børn og unge i hvordan man undgår slåskampe og mobning ved at opbygge sine evner til at forsvare sig selv, opbygge en særpræget selvtillid og et værdifuldt tankesæt. 

Bevægelse og Kropsbevidsthed

Jeg praktiserer og træner mange forskellige bevægelsesformer inspireret af "MOVE" kulturen, herunder akroyoga, parkour, calisthenics, locomotion, dans, kampsport, surfing og meget mere. Jeg stiler efter at opnå en større kropsbevidsthed samt undersøge og udvikle hvad der er muligt med min krop. Kropsbevidsthed, bevægelse og mindfulness er essensen af denne praksis.

IMG_5155 copy.jpg

Book Træning