Om Emil

Jeg er ID Certified Coach® ved ID Academy og uddannet CrossFit Instruktør ved CrossFit Copenhagen. Jeg er selvstændig coach siden 2017. Jeg er uddannet lærer fra Københavns Professionshøjskole og studerer Pædagogisk PsykologiDPU.

Jeg har været tidligere arbejdet som rejseleder, sælger, destinationschef og butikschef. Jeg har studeret International Business i Asien & Japansk Sprog på Copenhagen Business School.

Min personlighedstype er aktivist (ENFP-A) og jeg har en stærk kinestetisk lærings preference.
Dansk; født i Aarhus i 1990 og boet mange forskellige steder i Jylland under min opvækst. Nu bor jeg i København med min søn, Evalius, og kæreste, Luna.

Jeg er fascineret af brugbar psykologi og selv-udvikling, filosofi, nye synsvinkler og udforske andre kulturer og steder. Jeg elsker at være kreativ, male og dykke ned i god musik.

Jeg har en dyb passion for det menneskelige sind og krop, og jeg er nysgerrig efter at udforske menneskelig formåen.
Web Portfolio

Hvad siger andre?

Emil er helt fantastisk! Sjældent har jeg mødt en så dejlig person. Han er utrolig kompetent og karismatisk både som underviser og coach. Emil får en til at føle sig tryg og set. Han er super skarp til at kommunikere og er Et af de sejeste mennesker jeg kender! Kan anbefale ham af hele mit hjerte.
Jeg kan kun anbefale Emil på varmeste. Jeg har haft fornøjelsen af at have ham med som assistent på workshops og haft adskille sparringer med ham om personlig udvikling. For mig er en af de vigtigste kvaliteter hos en underviser dennes villighed til at lære. Emil udviser denne egenskab i høj grad.Han er venlig, nysgerrig på dig og besidder desuden en masse faglighed der gør ham i stand til at hjælpe mennesker videre i en positiv retning.
Professionel coaching - brug Emil. Anbefaling herfra👍😀🙏
Emil er en fortræffelig og skarp coach, som jeg klart kan give min varmeste anbefaling 👏🏻✨